آموزش

بهترین قرص های تأخیری

بهترین قرص های تأخیری

بهترین قرص های تأخیری

نام آن ها را هر چه می خواهید بگذارید، قرص های درمان زود انزالی، قرص های تاخیری یا هر چیز دیگری؛ این قرص ها می توانند به طور قابل توجهی به طولانی شدن عملکرد جنسی شما کمک کنند. جالب است بدانید تقریباً از هر سه مرد، یک نفر انزال زودرس را تجربه می کند، به این معنی که در یک دقیقه یا کمتر از نزدیکی جنسی، به طور غیرقابل کنترلی انزال می کند. پیرو این موضوع، غالب مردان و همسرانشان که با انزال زودرس سروکار دارند، از این اتفاق راضی نیستند. در ادامه، به بررسی بهترین قرص های تأخیری خواهیم پرداخت.

 

انواع قرص های تأخیری و زود انزالی

قرص های تأخیری که به طور بالقوه می توانند به ماندگاری طولانی تری در روابط جنسی شما کمک کنند در دو دسته اصلی قرار می گیرند:

  • داروهای تجویزی (Rx)
  • داروهای بدون نسخه (OTC)

قرص‌های زود انزالی بدون نسخه را می‌توانید به صورت آنلاین یا از داروخانه ها بدون نیاز به نسخه پزشک دریافت نمایید. با این حال، شواهد کمی وجود دارد که ثابت کند این داروها می توانند انزال زودرس را با موفقیت درمان کنند.

اگر به دنبال قرص های زود انزالی هستید که واقعاً مؤثر هستند، بهتر است به دنبال داروهای تجویزی باشید.

 

  1. داپوکستین

داپوکستین به دسته ای از داروهای ضد افسردگی به نام مهارکننده های انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) تعلق دارد. توانایی مغز برای بازجذب سروتونین را که خلق و خو را تنظیم می کند، کاهش می دهد. اجازه دادن به سروتونین برای فعال ماندن در مغز برای مدت طولانی‌تر می‌تواند حس بهتری از رفاه روانی ایجاد کند. داپوکستین بسیار سریع عمل می کند، اما به همان سرعت نیز بدن را ترک می کند، به این معنی که مهار بازجذب سروتونین خیلی طول نمی کشد. یکی از عوارض جانبی قابل توجه داپوکستین و سایر داروهای SSRI این است که به انزال زودرس کمک می کنند. آزمایشات بالینی نشان داده است که داپوکستین می تواند انزال زودرس را چند دقیقه به تاخیر بیندازد. این، همراه با ماهیت سریع اثر و اتلاف سریع دارو، آن را به یک انتخاب معقول برای استفاده گاه به گاه به عنوان قرص ماندگاری طولانی تری در بستر تبدیل می کند.

 

  1. لکساپرو

اسیتالوپرام که با نام تجاری لکساپرو به فروش می رسد، یکی دیگر از SSRI ها است که به عنوان درمان افسردگی تایید شده است. با این حال، برخی از پزشکان آن را برای جلوگیری از انزال زودرس تجویز می کنند. بر خلاف داپوکستین، حدود ده روز طول می کشد تا نخستین اثرات لکساپرو مشاهده شود و دو تا سه هفته طول می کشد تا کاملاً اثر کند. بنابراین، مصرف کنندگان به جای مصرف متناوب این دارو در صورت لزوم، باید در یک رژیم روزانه مداوم برای حفظ اثرات جنسی از این دارو استفاده کنند.

 

زولوفت یا سرترالین

سرترالین که بیشتر با نام تجاری Zoloft شناخته می شود، یکی دیگر از SSRI ها است و به شکل عمومی موجود است. سرترالین یکی از رایج ترین داروهای روانپزشکی است که امروزه تجویز می شود. با این حال، گاهی اوقات برای انزال زودرس نیز توسط پزشکان تجویز می شود. با افزایش دوز این دارو، مدت زمان بیشتری برای انزال طول می کشد که نشان می دهد سرترالین یک درمان بالقوه مناسب برای انزال زودرس است. با این حال، با افزایش دوز، احتمال ناتوانی در رسیدن به ارگاسم نیز بیشتر می شود. بنابراین، باید حد متوسط و مطلوب سرترالین را پیدا کرد.

 

سایر داروها

علاوه بر SSRI ها، داروهای زیر نیز به عنوان بهترین قرص های تاخیری به منظور درمان انزال زودرس مورد بررسی قرار گرفته اند:

 

ترامادول

ترامادول یک مسکن قوی و شبه مخدر است که اغلب برای درمان درد تجویز می شود، اما گاهی اوقات برای درمان انزال زودرس نیز تجویز می شود. اگرچه طی تحقیقات، نتایجی مبتنی بر تأثیر این دارو برای درمان زود انزالی مشاهده شد، اما دقیقا مشخص نیست که چگونه به این اتفاق منجر می شود.

 

عوارض جانبی ترامادول چیست؟
  • سرگیجه
  • سردرد
  • خواب آلودگی
  • تهوع و استفراغ
  • یبوست
  • کمبود انرژی
  • تعریق
  • دهان خشک
  • خارش

 

مهارکننده های فسفودی استراز-5 (PDE-5)

احتمالا این دارو ها را به عنوان داروهای اختلال نعوظ می شناسید: سیلدنافیل (ویاگرا)، تادالافیل (سیالیس) و واردنافیل (لویترا).

این داروها جریان خون را در آلت تناسلی افزایش می دهند و به مردان کمک می کنند نعوظ را حفظ کنند. برخی از شواهد نشان می دهد که آن ها همچنین می توانند به برخی از مردان در رفع مشکل زود انزالی کمک کنند.

 

مودافینیل (پروویجیل)

این دارو معمولاً برای درمان نارکولپسی (یک اختلال خواب) استفاده می شود. در حال حاضر آزمایش هایی برای آزمودن اثربخشی آن به عنوان یک قرص تأخیری در حال انجام است و شواهد اولیه امیدوارکننده بوده است.

 

سیلودوسین (راپافلو)

این دارو که غالبا برای تومورهای خوش خیم پروستات تجویز می شود، ممکن است به عنوان یک قرص تأخیری هم کاربرد داشته باشد. یک مطالعه در سال 2017 نشان داد که مردانی که این دارو را مصرف می کنند، رابطه جنسی طولانی تری را تجربه کردند.

 

عوارض جانبی مهارکننده های فسفودی استراز-5 چیست؟
  • سردرد
  • گرگرفتگی
  • گرفتگی بینی
  • سوزش سردل
  • نازوفارنژیت
  • خونریزی از بینی
  • افزایش حساسیت به نور
  • سوء هاضمه

در نهایت این یک موضوع کاملا طبیعی است که بخواهید برای مشکل زود انزالی خود یک راه حل سریع پیدا کنید. بنابراین، حتما با پزشک خود در مورد اینکه آیا قرص های زود انزالی برای شما مناسب هستند یا خیر صحبت کنید. مطمئن شوید که در مورد مسائل بهداشتی اساسی و عوارض جانبی داروها صحبت کنید. مراقب قرص‌های زود انزالی بدون نسخه باشید و اگر قصد امتحان کردن چنین داروهایی را دارید، حتما از قبل تحقیقات کافی انجام دهید و با یک متخصص در این باره مشورت کنید. هرچه باشد باید بدانید ماده ای که به بدن خود وارد می کنید از کجا آمده است.

 

در عین حال، درمان های جایگزین مانند اسپری تاخیری را در نظر بگیرید. این دارو، یک گزینه درمانی فوق العاده برای زود انزالی ارائه می دهد و به شما کمک می کند از رابطه جنسی بهتر و طولانی تر لذت ببرند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *